Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727350442

Liga 727350442 Información oficial sobre el partido 727350442 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

LionSmith Wrocław Alineación oficial del equipo 'LionSmith Wrocław' en el partido 1 - 2 COVID Anti-vaxxers F.C. Alineación oficial del equipo 'COVID Anti-vaxxers F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LionSmith Wrocław Alineación oficial del equipo 'LionSmith Wrocław' en el partido 2 - 0 COVID Anti-vaxxers F.C. Alineación oficial del equipo 'COVID Anti-vaxxers F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LionSmith Wrocław

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a LionSmith va ser Benedykt Płaczek.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Hieronim Grenda va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Benedykt Płaczek va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

COVID Anti-vaxxers F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Anti-vaxxers va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Gökhan von Wyl rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 34.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Anti-vaxxers el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tomasz Łaguna va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Anti-vaxxers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Walther Norling, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.