Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727329960

Liga 727329960 Información oficial sobre el partido 727329960 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

FC LIPPENDORF Alineación oficial del equipo 'FC LIPPENDORF' en el partido 0 - 5 Wartburgstadt Eisenach Fire Alineación oficial del equipo 'Wartburgstadt Eisenach Fire ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC LIPPENDORF Alineación oficial del equipo 'FC LIPPENDORF' en el partido 1 - 0 Wartburgstadt Eisenach Fire Alineación oficial del equipo 'Wartburgstadt Eisenach Fire ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC LIPPENDORF

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Nabor Pont va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Manuele Perosa rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 237 Minuto 88 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Manuele Perosa va fer al minut 88 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Kevin Himmelreither, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kevin Himmelreither de FCL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Wartburgstadt Eisenach Fire

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Wartburgstadt eren letals, i José Gándara va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 186 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Wartburgstadt. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Osama Taher va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Wolff Kerschbaumer va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): El jugador José Gándara de Wartburgstadt es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 4 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): El Wartburgstadt era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Osama Taher va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En José Gándara va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Faris Ghonim de Wartburgstadt va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.