Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727289559

Liga 727289559 Información oficial sobre el partido 727289559 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Bembel Biebrich Alineación oficial del equipo 'Bembel Biebrich' en el partido 0 - 1 SG Ffm 1919 Alineación oficial del equipo 'SG Ffm 1919' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bembel Biebrich Alineación oficial del equipo 'Bembel Biebrich' en el partido 0 - 1 SG Ffm 1919 Alineación oficial del equipo 'SG Ffm 1919' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bembel Biebrich

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Bembel van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hikmet Aslaner va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Hennes Obergruber va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jaime Lalinde no va ser aprofitada per en Andrew Perrin que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bembel va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ivan Vidaković va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Thronicke de Bembel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SG Ffm 1919

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Florin Jantea va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Yannick Ahanfouf va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Frederik Dieltiens, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Yannick Ahanfouf va estar a punt de posar per davant a SGF 1919 amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Frederik Dieltiens va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En 霍扎发 (Hozaifa) 侯赛因江 (Huseyinjan) va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Antonio Fernández Hinestrosa, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Yannick Ahanfouf, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. SGF 1919 va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 Frederik Dieltiens va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Florin Jantea, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Žan Osaj va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): SGF 1919 quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan 霍扎发 (Hozaifa) 侯赛因江 (Huseyinjan) va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el SGF 1919 va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Cristian Creţ s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.