Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727244374

Liga 727244374 Información oficial sobre el partido 727244374 en Hattrick

11.05.2024 17:30:00

Athletic SC Alineación oficial del equipo 'Athletic SC' en el partido 7 - 2 Kilbirnie utd Alineación oficial del equipo 'Kilbirnie utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Athletic SC Alineación oficial del equipo 'Athletic SC' en el partido 10 - 0 Kilbirnie utd Alineación oficial del equipo 'Kilbirnie utd' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic SC

Goles Goles

  • 102 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Athletic va reduir el marcador al minut 30 a 1 - 2 quan Michael Erhart va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Athletic equilibrava la balança al minut 36. En Michael Erhart, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 49 gràcies a la jugada de Earl Maben, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Earl Maben va incrementar l'avantatge de Athletic amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Athletic va aconseguir el 5 - 2 quan Arévalo Mata va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Athletic va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Piotr Wajszczyk va poder fer el 6 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Athletic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Giuliano Fagetti progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diethard Schulzen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edgard Lumbala de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kilbirnie utd

Goles Goles

  • 116 Minuto 23 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 23 minuts quan Paul MacDonald va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Maxwell McAiden, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Maxwell McAiden va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 74 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 74 en Enrico Bellavite Pellegrini ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Paul MacDonald el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jamie Hartford de Kilbirnie es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Richard Innes de Kilbirnie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Moin Zubair es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.