Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Sardomiña (120406) - CD FoSkY (436595) » 72722693: T17/J14/VI

Liga 72722693 Información oficial sobre el partido 72722693 en Hattrick

29.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / VI.333 (14651)

F.C. Sardomiña Alineación oficial del equipo 'F.C. Sardomiña' en el partido 3 - 0 galactics de lleida Alineación oficial del equipo 'galactics de lleida' en el partido
Oscar Gillery (8') 1 - 0
Robin Jörgensson (48') 2 - 0
Antonio Javier Monárdez (54') 3 - 0
F.C. Sardomiña Alineación oficial del equipo 'F.C. Sardomiña' en el partido 3 - 0 galactics de lleida Alineación oficial del equipo 'galactics de lleida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Sardomiña Alineación oficial del equipo 'F.C. Sardomiña' en el partido 2 - 0 galactics de lleida Alineación oficial del equipo 'galactics de lleida' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sardomiña

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): Sardomiña va agafar avantatge al minut 8 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Oscar Gillery fent així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Sardomiña va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Robin Jörgensson va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sardomiña va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Antonio Javier Monárdez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Pasquale Abbiati gairebé va marcar per a Sardomiña des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pasquale Abbiati de Sardomiña va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Robin Jörgensson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Sardomiña ho intentava per la dreta per mitjà de Armiche Castellón, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Sardomiña ho intentava per la dreta per mitjà de Rudolf Schöffel, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 208 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Malde de Sardomiña va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Armiche Castellón es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Armiche Castellón de Sardomiña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oscar Gillery.

galactics de lleida

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Günter Undusk, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): galactics van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Veikko Kvick va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giulio Vuolo de galactics es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Rembrandt Dop es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jan Nyberg va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Rocco Bengtsson.