Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCSant adria del besos (120016) - mejorsinduda (120950) » 72721303: T17/J6/VI

Liga 72721303 Información oficial sobre el partido 72721303 en Hattrick

03.06.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 6 / VI.330 (14648)

U.D. Son Oliva® Alineación oficial del equipo 'U.D. Son Oliva®' en el partido 1 - 2 Español de Gijón CF Alineación oficial del equipo 'Español de Gijón CF' en el partido
Laust Tackmann (10') 1 - 0
1 - 1 Guido Pubussu (11')
1 - 2 Guido Pubussu (43')
U.D. Son Oliva® Alineación oficial del equipo 'U.D. Son Oliva®' en el partido 1 - 2 Español de Gijón CF Alineación oficial del equipo 'Español de Gijón CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Son Oliva® Alineación oficial del equipo 'U.D. Son Oliva®' en el partido 1 - 0 Español de Gijón CF Alineación oficial del equipo 'Español de Gijón CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Son Oliva®

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Laust Tackmann va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Oliva®.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Otávio de Mattos va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alexander Benassi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Anders Zetterbeck del Oliva® ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En David Claverie del Oliva® ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 el Oliva® va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alberto Nogueira no va estar gens encertat.
  • 206 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 66, tothom va saber perquè en Artūrs Magonis era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anders Zetterbeck.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73, Fabrice Philibert de Oliva® es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Español de Gijón CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Mārtiņš Tregubs estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Guido Pubussu va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 11.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Guido Pubussu va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Espgijon.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Espgijon va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Guido Pubussu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.