Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DjBand (121626) - real madrid-castilla (118111) » 72715561: T17/J8/VI

Liga 72715561 Información oficial sobre el partido 72715561 en Hattrick

17.06.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / VI.314 (14632)

DjBand Alineación oficial del equipo 'DjBand' en el partido 1 - 0 Tarraco Pinpines Alineación oficial del equipo 'Tarraco Pinpines' en el partido
Rãzvan Negoescu (76') 1 - 0
DjBand Alineación oficial del equipo 'DjBand' en el partido 1 - 0 Tarraco Pinpines Alineación oficial del equipo 'Tarraco Pinpines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DjBand Alineación oficial del equipo 'DjBand' en el partido 4 - 0 Tarraco Pinpines Alineación oficial del equipo 'Tarraco Pinpines' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DjBand

Goles Goles

  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Passats 76 minuts, Rãzvan Negoescu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. DjBand es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Samuel Stjärnman va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Jorge Solis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Rãzvan Negoescu del DjBand ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 235 Minuto 88 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Olari Peelmann de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Olari Peelmann. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El DjBand ho intentava per la dreta per mitjà de Rãzvan Negoescu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85 de partit, el jugador Olari Peelmann de DjBand es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Tarraco Pinpines

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Aaron Williams haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Pinpines al minut 12.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Alexander Ngahiwi va estar a punt de posar per davant a Pinpines amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francesco Guarneri va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Panayiotis Tsokanis per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 87, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Jordi Rubio de Pinpines va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Vicente Prados de Pinpines va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stuart Bagwell de Pinpines es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicente Prados va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Pinpines va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stuart Bagwell va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Pinpines va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.