Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727143462

Liga 727143462 Información oficial sobre el partido 727143462 en Hattrick

11.05.2024 16:00:00

Chew Crew Alineación oficial del equipo 'Chew Crew' en el partido 1 - 3 Koyy IL Alineación oficial del equipo 'Koyy IL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chew Crew Alineación oficial del equipo 'Chew Crew' en el partido 2 - 0 Koyy IL Alineación oficial del equipo 'Koyy IL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chew Crew

Goles Goles

  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Jesmond Bilocca va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Chew va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Enzo Paolo Gobbi va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Miguel Ángel Balbás va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Radosław Sienkowski no oblidarà el que li va passar durant el minut 90. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Koyy IL

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Koyy va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pål Sundt, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Niels Tobiassen que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Even Solheim Olsen va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Koyy, al minut 30. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Simen Haug va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Matty Hobbs, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Al minut 23, Sigmund Fagereng de Koyy va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Toralf Salte de Koyy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Helge Winsnes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.