Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727137020

Liga 727137020 Información oficial sobre el partido 727137020 en Hattrick

04.05.2024 16:00:00

sagene Alineación oficial del equipo 'sagene' en el partido 4 - 0 Hol Alineación oficial del equipo 'Hol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
sagene Alineación oficial del equipo 'sagene' en el partido 9 - 0 Hol Alineación oficial del equipo 'Hol' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sagene

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): sagene prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en Slavko Stamenić va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Jesse Kurko va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de sagene i marcant el 2 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de sagene a 3 - 0. Juan Ley va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Iu Estañ va augmentar la diferència de sagene a 4 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): sagene va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Michele Pedicone ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Xherdan Pinell va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de sagene se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Matteo Mambelli una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Edward Krogstad va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iu Estañ.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wiktor Beńko de sagene es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Hol

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Håkon Fritz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mohamed Madani havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El Hol va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Tim Romsdalshorn va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.