Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727134728

Liga 727134728 Información oficial sobre el partido 727134728 en Hattrick

11.05.2024 16:00:00

Fjelde Racing Team Alineación oficial del equipo 'Fjelde Racing Team' en el partido 0 - 10 Turbo F.K Alineación oficial del equipo 'Turbo F.K' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Fjelde Racing Team Alineación oficial del equipo 'Fjelde Racing Team' en el partido 0 - 9 Turbo F.K Alineación oficial del equipo 'Turbo F.K' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fjelde Racing Team

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Richard Carlsson estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jonas Jochumsen, als 48 minuts, va fallar per ben poc.
  • 239 Minuto 59 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Per Bechstrøm va deixar a Stefan Wallaeys assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mads Sørensen de Fjelde va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Turbo F.K

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Stefan Wallaeys quedar desmarcat i marcar per a Turbo al minut 5. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, Turbo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Timo Steinhäuser, amb un xut sec des de la dreta.
  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Nikos Dellaportas va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 3 per a Turbo.
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 29 pels visitants. En Hermano Calderano va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Nikos Dellaportas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 0 - 5 per a Turbo.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fjelde. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Heinrich Kuwer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Turbo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 6 arribava al minut 36.
  • 180 Minuto 47 (Gol de falta): Al minut 47, una falta xutada per Hermano Calderano va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 7 per a Turbo. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Bruno Martins va aprofitar un error defensiu al minut 51, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 8 al marcador per a Turbo.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al 53 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Turbo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Bruno Martins es rifés el porter i marqués el 0 - 9.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alejandro Del Rosari 'Balla' Rosamel va ser l'anotador del 0 - 10.