Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727125653

Liga 727125653 Información oficial sobre el partido 727125653 en Hattrick

11.05.2024 15:30:00

Elbuk-Team Alineación oficial del equipo 'Elbuk-Team' en el partido 5 - 3 Petche Stars* Alineación oficial del equipo 'Petche Stars*' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Elbuk-Team Alineación oficial del equipo 'Elbuk-Team' en el partido 6 - 4 Petche Stars* Alineación oficial del equipo 'Petche Stars*' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,3 % 19,7 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elbuk-Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 12 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Kornelius Farnleitner llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 29 gràcies a la jugada de Àngel Sebastià, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Roderick Brophy es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Elbuk-Team va augmentar la diferència quan Csaba Fülöp no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Elbuk-Team pel centre va donar un gran resultat: el gol de Markus Stepan va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Metodi Rozinov es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Petche Stars*

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Petche van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 25, quan Milan Laušević va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats de Petche van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Izsák Fehérvári va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Balázs Engelmann va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Balázs Engelmann sol davant la porteria al minut 56, però la seva rematada va ser molt fluixa.