Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALIKANTE C.F. (437005) - F.C ALACANT (124075) » 72704801: T17/J9/VI

Liga 72704801 Información oficial sobre el partido 72704801 en Hattrick

24.06.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 9 / VI.281 (14599)

ALIKANTE C.F. Alineación oficial del equipo 'ALIKANTE C.F.' en el partido 0 - 2 R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido
0 - 1 Pedro Talledo (68')
0 - 2 Imanol Rico (75')
ALIKANTE C.F. Alineación oficial del equipo 'ALIKANTE C.F.' en el partido 0 - 2 R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ALIKANTE C.F. Alineación oficial del equipo 'ALIKANTE C.F.' en el partido 0 - 2 R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALIKANTE C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ALIKANTE va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jerzy Kaźmierczyk, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ALIKANTE va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marc Rogmans, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Habib Salman de ALIKANTE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65 en Paul Autié va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Al minut 66 de partit, el jugador Wienand Bude de ALIKANTE es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

R.C. Deportivo da Coruña

Goles Goles

  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): Amb 68 minuts jugats, Pedro Talledo de Deportivo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Imanol Rico de Deportivo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 75 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Martín Fernández que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Miska Ehnroth va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Kjeld Engell va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Pedro Talledo de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.