Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727046639

Liga 727046639 Información oficial sobre el partido 727046639 en Hattrick

11.05.2024 15:25:00

FC_Wolf Alineación oficial del equipo 'FC_Wolf' en el partido 1 - 5 FK Red London Alineación oficial del equipo 'FK Red London' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC_Wolf Alineación oficial del equipo 'FC_Wolf' en el partido 2 - 5 FK Red London Alineación oficial del equipo 'FK Red London' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC_Wolf

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FC_Wolf eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 26, Fernando Omar Sacramone va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Albert Kluka es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FK Red London

Goles Goles

  • 164 Minuto 28 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 28 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de London. Pithagoras Daveronis el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mathurin Girodet quedar desmarcat i marcar per a London al minut 41. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, el London va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Wilfredo Vanegas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 3.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Piotr Jachymski va aprofitar un error defensiu al minut 54, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a London.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Miloš Halečka va augmentar l'avantatge de London a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miloš Halečka ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 40 (Ocasión de falta): Pithagoras Daveronis va xutar magistralment una falta al minut 40 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Miloš Halečka va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Miloš Halečka quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ján Kolibár, però la pilota va topar amb el travesser.