Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elite Team Football Club (1597872) - CHARLYS C.F (1337646) » 727011394: T75/J10/VII

Liga 727011394 Información oficial sobre el partido 727011394 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.1021 (39057)

Elite Team Football Club Alineación oficial del equipo 'Elite Team Football Club' en el partido 0 - 2 CHARLYS C.F Alineación oficial del equipo 'CHARLYS C.F' en el partido
0 - 1 Birger Schunack (47')
0 - 2 Dirk Bozzolino (66')
Elite Team Football Club Alineación oficial del equipo 'Elite Team Football Club' en el partido 0 - 2 CHARLYS C.F Alineación oficial del equipo 'CHARLYS C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Elite Team Football Club Alineación oficial del equipo 'Elite Team Football Club' en el partido 0 - 6 CHARLYS C.F Alineación oficial del equipo 'CHARLYS C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elite Team Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Football va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto Carlos Gil, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martín Conchillos.

CHARLYS C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): En Birger Schunack donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 47 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dirk Bozzolino, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CHARLYS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier Bermúdez de Castro, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Norbert Dybiński va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ghani Chamali va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Ghani Chamali, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Norbert Dybiński no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Helmut Rheinland va estar a punt de posar per davant a CHARLYS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ghani Chamali va impedir un gol cantat.
  • 280 Minuto 60 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Helmut Rheinland al minut 60.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Neal Washington de CHARLYS va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 90 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Marco Schmölzer de CHARLYS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Schmölzer va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que CHARLYS va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.