Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Time Bandit Astur s.a.d. (1414072) - Silvia Saint (434098) » 727010717: T75/J9/VII

Liga 727010717 Información oficial sobre el partido 727010717 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.1009 (39045)

Time Bandit Astur s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Time Bandit Astur s.a.d.' en el partido 4 - 0 Silvia Saint Alineación oficial del equipo 'Silvia Saint' en el partido
Aitor Muras (20') 1 - 0
Borislav Traykov (21') 2 - 0
Ignacio Verastegui (79') 3 - 0
Miguel Alberto Picatoste (81') 4 - 0
Time Bandit Astur s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Time Bandit Astur s.a.d.' en el partido 4 - 0 Silvia Saint Alineación oficial del equipo 'Silvia Saint' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Time Bandit Astur s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Time Bandit Astur s.a.d.' en el partido 6 - 0 Silvia Saint Alineación oficial del equipo 'Silvia Saint' en el partido
Tiene mala suerte 5.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Time Bandit Astur s.a.d.

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Aitor Muras de T.B.A. aconseguir un gol al minut 20 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): T.B.A. va augmentar la diferència quan Borislav Traykov no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ignacio Verastegui es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Silvia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miguel Alberto Picatoste la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del T.B.A. es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Ignacio Verastegui va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de T.B.A..
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El T.B.A. ho intentava per la dreta per mitjà de Miguel Alberto Picatoste, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de T.B.A. a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Samuel Espino va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Maurín Guillén de Fitero per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Igor Beitia va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Aliomo Manzanedo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ignacio Verastegui havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Miguel Alberto Picatoste de T.B.A. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Maurín Guillén de Fitero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Silvia Saint

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Silvia van sortir al contraatac amb encert al minut 8, però Adrián Galleguillos no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Domingo Reina, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): Javier Mayans quasi marca en una jugada assajada de córner que Domingo Reina havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.