Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.S.Varese (310843) - Deportivo Las Palmas (1462565) » 727008338: T75/J2/VII

Liga 727008338 Información oficial sobre el partido 727008338 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.967 (39003)

AD Rayo Cordobés Alineación oficial del equipo 'AD Rayo Cordobés' en el partido 1 - 2 Rayo de Vallatetas Alineación oficial del equipo 'Rayo de Vallatetas' en el partido
Seran Cigordi (22') 1 - 0
1 - 1 Víctor Rio Garcia (40')
1 - 2 Gonzalo Valaguer (89')
AD Rayo Cordobés Alineación oficial del equipo 'AD Rayo Cordobés' en el partido 1 - 2 Rayo de Vallatetas Alineación oficial del equipo 'Rayo de Vallatetas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AD Rayo Cordobés Alineación oficial del equipo 'AD Rayo Cordobés' en el partido 2 - 0 Rayo de Vallatetas Alineación oficial del equipo 'Rayo de Vallatetas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Rayo Cordobés

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cordobés contenien la respiració mentre en Seran Cigordi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a Cordobés per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis María Cendra, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Cordobés per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Lupo Domínguez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Perico Muñiz va fer al minut 37 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Miquel Manjench, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 224 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Al minut 53, Cordobés va disposar d'un penal a favor, però el xut de Adolfo Elizaycine va ser aturat per Juan Arnau.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lupo Domínguez.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Lupo Domínguez se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Rayo de Vallatetas

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 40, quan Víctor Rio Garcia va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Jesús Suevos va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Gonzalo Valaguer, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Gonzalo Valaguer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Vallatetas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jesús García Carrasco, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Lama Chaves de Vallatetas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.