Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montrove United FC (118844) - F.D.Quintanareña (992626) » 727007717: T75/J2/VII

Liga 727007717 Información oficial sobre el partido 727007717 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.956 (38992)

Montrove United FC Alineación oficial del equipo 'Montrove United FC' en el partido 4 - 0 SaulSad Alineación oficial del equipo 'SaulSad' en el partido
Ignacio Menéndez (4') 1 - 0
Josèp Dies (40') 2 - 0
Juan José Dutari (79') 3 - 0
Ardaitz Bidaur (83') 4 - 0
Montrove United FC Alineación oficial del equipo 'Montrove United FC' en el partido 4 - 0 SaulSad Alineación oficial del equipo 'SaulSad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Montrove United FC Alineación oficial del equipo 'Montrove United FC' en el partido 2 - 0 SaulSad Alineación oficial del equipo 'SaulSad' en el partido
Tiene suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montrove United FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Montrove va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Ignacio Menéndez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Josèp Dies va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Juan José Dutari de Montrove va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Ardaitz Bidaur va incrementar l'avantatge de Montrove amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Montrove per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Ignacio Menéndez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan José Dutari estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que José Abeeta, als 16 minuts, va fallar per ben poc.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Ignacio Menéndez va sorprendre Óscar de Talavera amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 234 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Al minut 43 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Ignacio Menéndez, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Juan José Dutari, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Abeeta.

SaulSad

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ricardo Hervías va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ionuţ-Adrian Taloş rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SaulSad va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Apel·les Gironès, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.