Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arrebataos FD's (796364) - UE Tarraco (799278) » 727005837: T75/J7/VII

Liga 727005837 Información oficial sobre el partido 727005837 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.922 (38958)

Arrebataos FD's Alineación oficial del equipo 'Arrebataos FD's' en el partido 2 - 2 UE Tarraco Alineación oficial del equipo 'UE Tarraco' en el partido
Filomonio Chaguazoso (26') 1 - 0
1 - 1 Dani Pujol (27')
Guillem Montellà (34') 2 - 1
2 - 2 Rasmus Antila (47')
Arrebataos FD's Alineación oficial del equipo 'Arrebataos FD's' en el partido 2 - 2 UE Tarraco Alineación oficial del equipo 'UE Tarraco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Arrebataos FD's Alineación oficial del equipo 'Arrebataos FD's' en el partido 5 - 1 UE Tarraco Alineación oficial del equipo 'UE Tarraco' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arrebataos FD's

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Filomonio Chaguazoso va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Arrebataos.
  • 109 Minuto 27 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en César Ramírez se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Dani Pujol que va anotar el 1 - 1 per a Tarraco sense cap impediment.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Guillem Montellà, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Arrebataos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Raül Forteza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Arrebataos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Filomonio Chaguazoso va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Gustavo Villagrán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nediljko Žuliček. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Arrebataos va estar a punt de posar-se per davant al minut 59 però Raül Forteza va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Guillem Montellà! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Elias Sagarminagaibarra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Simón Torrero de Arrebataos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gonzalo Pérez García.

UE Tarraco

Goles Goles

  • 160 Minuto 47 (Gol de falta): Rasmus Antila va empatar per a Tarraco, posant el marcador a 2 - 2, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tarraco que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Torsten Rothmayr, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.