Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Asturias SAD (1580733) - UD. FTR (1433096) » 727004258: T75/J4/VII

Liga 727004258 Información oficial sobre el partido 727004258 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.894 (38930)

CD Las Viejas Glorias Alineación oficial del equipo 'CD Las Viejas Glorias' en el partido 2 - 1 Castilla Madrileño Alineación oficial del equipo 'Castilla Madrileño' en el partido
Jordi Tarongí (31') 1 - 0
1 - 1 Juan Francisco Pérez Mazo (34')
Samuel Canares (47') 2 - 1
CD Las Viejas Glorias Alineación oficial del equipo 'CD Las Viejas Glorias' en el partido 2 - 1 Castilla Madrileño Alineación oficial del equipo 'Castilla Madrileño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Las Viejas Glorias Alineación oficial del equipo 'CD Las Viejas Glorias' en el partido 2 - 1 Castilla Madrileño Alineación oficial del equipo 'Castilla Madrileño' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Las Viejas Glorias

Goles Goles

  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Andreas Dunkelgrün va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Jordi Tarongí va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Glorias posava el marcador 1 a 0.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Samuel Canares, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Glorias va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tomás Balaguer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Javier Valdeón.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Glorias a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Samuel Canares va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Martín Collar va rematar alt.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Glorias ho intentava per la dreta per mitjà de Tomás Balaguer, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Samuel Hurtado Amezaga gairebé va marcar per a Glorias des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Castilla Madrileño

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Francisco Pérez Mazo de Madrileño va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): Ramon Josep Furment hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Luis Gironda havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.