Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Defensores de Yaincoa (1600145) - Tercios Templarios FC (308313) » 727003928: T75/J6/VII

Liga 727003928 Información oficial sobre el partido 727003928 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.888 (38924)

Defensores de Yaincoa Alineación oficial del equipo 'Defensores de Yaincoa' en el partido 2 - 1 Tercios Templarios FC Alineación oficial del equipo 'Tercios Templarios FC' en el partido
Korstiaan van der Krogt (4') 1 - 0
1 - 1 Silvià Forns (32')
Óscar Pemán Casanova (38') 2 - 1
Defensores de Yaincoa Alineación oficial del equipo 'Defensores de Yaincoa' en el partido 2 - 1 Tercios Templarios FC Alineación oficial del equipo 'Tercios Templarios FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Defensores de Yaincoa Alineación oficial del equipo 'Defensores de Yaincoa' en el partido 0 - 1 Tercios Templarios FC Alineación oficial del equipo 'Tercios Templarios FC' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Defensores de Yaincoa

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Korstiaan van der Krogt va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Defensores.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El Defensores era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Óscar Pemán Casanova va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Korstiaan van der Krogt va rematar alt.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Hedrick Hangl va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 87 (Ocasión de contra de falta): El Defensores va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Luis Lombardero la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 冯 (Feng) 川坤 (Chuankun) de Defensores es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

Tercios Templarios FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32 del partit, Silvià Forns va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zbigniew Bensz de Templarios va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zbigniew Bensz es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.