Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Tatillo (1431404) - talan-talan 3.0 (123367) » 727003768: T75/J7/VII

Liga 727003768 Información oficial sobre el partido 727003768 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.885 (38921)

Deportivo Tatillo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Tatillo' en el partido 5 - 1 Nuevo Vimar C.F. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Vimar C.F.' en el partido
Fernando Mazarías (5') 1 - 0
Francisco Reguero Manjón (24') 2 - 0
2 - 1 Abdelwadoud Kali (27')
David Mercadal (39') 3 - 1
Francisco Reguero Manjón (58') 4 - 1
Francisco Reguero Manjón (78') 5 - 1
Deportivo Tatillo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Tatillo' en el partido 5 - 1 Nuevo Vimar C.F. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Vimar C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Deportivo Tatillo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Tatillo' en el partido 5 - 2 Nuevo Vimar C.F. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Vimar C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Tatillo

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Fernando Mazarías va donar a Deportivo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Francisco Reguero Manjón de Deportivo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Deportivo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Mercadal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 108 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible (general)): Bautista Baameiro de Deportivo va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Francisco Reguero Manjón que va completar la jugada que feia pujar el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Deportivo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Francisco Reguero Manjón va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en David Mercadal, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 207 Minuto 60 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Eduardo Caramallo de Deportivo no va ser gol per ben poc.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Francisco Reguero Manjón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roberto Zambrana va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Nuevo Vimar C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats de Nuevo van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Abdelwadoud Kali va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Nuevo al minut 4, però el xut de Gonzalo Puig Cerda va topar amb la tanca defensiva.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Tadeu Tejeiro quasi redueix la diferència al marcador al minut 63, però una gran estirada d'en Fernando Pamplona va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Abdelwadoud Kali la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Nuevo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.