Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SC Inca (441074) - Real Akra Leuka C.F. (435513) » 727003484: T75/J6/VII

Liga 727003484 Información oficial sobre el partido 727003484 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.880 (38916)

Coculina F.C. Alineación oficial del equipo 'Coculina F.C.' en el partido 0 - 2 Real Akra Leuka C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Akra Leuka C.F.' en el partido
0 - 1 Antonio Doz (47')
0 - 2 Axel Mat (72')
Coculina F.C. Alineación oficial del equipo 'Coculina F.C.' en el partido 0 - 2 Real Akra Leuka C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Akra Leuka C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coculina F.C. Alineación oficial del equipo 'Coculina F.C.' en el partido 0 - 2 Real Akra Leuka C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Akra Leuka C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coculina F.C.

Real Akra Leuka C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): En Georges Hemerijckx entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al RAL, un peu providencial d'en Antonio Doz va situar el 0-1 al panell digital.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, un xut de Axel Mat des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Niceto Millán va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): RAL va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Felipe Yunibarbia va desviar el xut final de Javier Carcova després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Axel Mat va estar a punt de posar per davant a RAL amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Felipe Yunibarbia va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de RAL a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Richard Žemlička va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Manuel Martel va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Coculina. La jugada d'estratègia del RAL per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Richard Žemlička va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Felipe Jiménez després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Felipe Yunibarbia va poder desviar-lo a córner.