Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aldaia U.D. (798046) - Olímpico de Murcia (486288) » 727002601: T75/J10/VII

Liga 727002601 Información oficial sobre el partido 727002601 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.864 (38900)

Can Gotarra CF Alineación oficial del equipo 'Can Gotarra CF' en el partido 2 - 1 Racing Sestao Alineación oficial del equipo 'Racing Sestao' en el partido
0 - 1 Fernando Martins (21')
Francisco Villapol (40') 1 - 1
苏 (Su) 泉铮 (Quanzheng) (89') 2 - 1
Can Gotarra CF Alineación oficial del equipo 'Can Gotarra CF' en el partido 2 - 1 Racing Sestao Alineación oficial del equipo 'Racing Sestao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Can Gotarra CF Alineación oficial del equipo 'Can Gotarra CF' en el partido 3 - 0 Racing Sestao Alineación oficial del equipo 'Racing Sestao' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Gotarra CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Gotarra s'esgargamellaven dempeus per esperonar Francisco Villapol que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 40 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Corria el minut 89 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de 苏 (Su) 泉铮 (Quanzheng), que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Francisco Villapol arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): En 苏 (Su) 泉铮 (Quanzheng) es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Guillermo Acerete va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gotarra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En 苏 (Su) 泉铮 (Quanzheng) del Gotarra ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Racing Sestao

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): El jugador Fernando Martins de Racing es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Silvino de Melide va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 2. En Patricio Freixa va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Asier Suárez no va ser aprofitada per en Silvino de Melide que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristian Bauchamp es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Cristian Bauchamp de Racing va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.