Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pollo pollo (1368440) - arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD (436272) » 727002079: T75/J5/VII

Liga 727002079 Información oficial sobre el partido 727002079 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.855 (38891)

pollo pollo Alineación oficial del equipo 'pollo pollo' en el partido 2 - 1 arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD Alineación oficial del equipo 'arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD' en el partido
Marc Torres (8') 1 - 0
1 - 1 Diego Trujillo (22')
Víctor Revenga (68') 2 - 1
pollo pollo Alineación oficial del equipo 'pollo pollo' en el partido 2 - 1 arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD Alineación oficial del equipo 'arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pollo pollo Alineación oficial del equipo 'pollo pollo' en el partido 3 - 0 arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD Alineación oficial del equipo 'arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pollo pollo

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 8 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de pollo. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Marc Torres xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Corria el minut 68 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Víctor Revenga, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Pere Miquel Albalà va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Jesús Vega Gallego, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jaume Collboni va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 225 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Jesús Vega Gallego es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): pollo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 67, quan Pep Montalt va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Jaume Collboni va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Llorenç Rosell al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marc Torres va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Marc Torres de pollo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 22 minuts Diego Trujillo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pablo Mons va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 70 de joc.