Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dabajo's Team (774068) - Antonio's eleven (1583285) » 726998774: T75/J5/VII

Liga 726998774 Información oficial sobre el partido 726998774 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.796 (38832)

Dabajo's Team Alineación oficial del equipo 'Dabajo's Team' en el partido 3 - 1 Antonio's eleven Alineación oficial del equipo 'Antonio's eleven' en el partido
0 - 1 Gonzalo Sáez (1')
Gwenn Daem (26') 1 - 1
Eriberto Muro (80') 2 - 1
Gwenn Daem (91') 3 - 1
Dabajo's Team Alineación oficial del equipo 'Dabajo's Team' en el partido 3 - 1 Antonio's eleven Alineación oficial del equipo 'Antonio's eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dabajo's Team Alineación oficial del equipo 'Dabajo's Team' en el partido 2 - 1 Antonio's eleven Alineación oficial del equipo 'Antonio's eleven' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dabajo's Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Dabajos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Gwenn Daem que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 26 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 80 gràcies a la jugada de Eriberto Muro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 91 (Gol por la izquierda): En Gwenn Daem de Dabajos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Estupiñán va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Dabajos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gianluca Causi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Hugo Emparan.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en David Vega va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Dabajos.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Dabajos va estar a punt de posar-se per davant al minut 56 però Gwenn Daem va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Dabajos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 72, quan David Vega va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Eriberto Muro quasi dona a Dabajos l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Antonio's eleven

Goles Goles

  • 171 Minuto 1 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 1, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gonzalo Sáez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Antonios Dev Bronckart quasi marca al minut 31 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ejnar Johannessen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Ejnar Johannessen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 235 Minuto 59 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Gonzalo Sáez es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 59, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wilfred van Hattem.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kalle Vilenius de Antonios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Michele Greinschgl de Antonios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75 de partit, Michele Greinschgl de Antonios va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.