Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mairena del Aljarafe (1337218) - DOGAL F.C. (488414) » 726997105: T75/J8/VII

Liga 726997105 Información oficial sobre el partido 726997105 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.766 (38802)

Mairena del Aljarafe Alineación oficial del equipo 'Mairena del Aljarafe' en el partido 1 - 2 DOGAL F.C. Alineación oficial del equipo 'DOGAL F.C.' en el partido
Øivind Garshol (2') 1 - 0
1 - 1 Cosmin-Ştefan Oniga (35')
1 - 2 Rafael Solares (75')
Mairena del Aljarafe Alineación oficial del equipo 'Mairena del Aljarafe' en el partido 1 - 2 DOGAL F.C. Alineación oficial del equipo 'DOGAL F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mairena del Aljarafe Alineación oficial del equipo 'Mairena del Aljarafe' en el partido 2 - 0 DOGAL F.C. Alineación oficial del equipo 'DOGAL F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mairena del Aljarafe

Goles Goles

  • 190 Minuto 2 (Gol de falta): En Øivind Garshol va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Aljarafe a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Islam El-Ahmadi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41 en Lazar Mišković va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Øivind Garshol de Aljarafe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DOGAL F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Cosmin-Ştefan Oniga va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de DOGAL i marcant el 1 - 1.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de DOGAL va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Rafael Solares, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): DOGAL van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 12, però Rafael Solares va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 219 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Héctor de Bares va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Francisco Caulellas, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Tomàs Pizà de DOGAL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.