Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PICHONES FC_ (772458) - Retamar Club (990170) » 726996956: T75/J12/VII

Liga 726996956 Información oficial sobre el partido 726996956 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.763 (38799)

PICHONES FC_ Alineación oficial del equipo 'PICHONES FC_' en el partido 2 - 1 buitresleonados Alineación oficial del equipo 'buitresleonados' en el partido
0 - 1 Jaume Josep Guiteras (37')
Felipe Marín Marín (56') 1 - 1
Cristian David Arteaga (82') 2 - 1
PICHONES FC_ Alineación oficial del equipo 'PICHONES FC_' en el partido 2 - 1 buitresleonados Alineación oficial del equipo 'buitresleonados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PICHONES FC_ Alineación oficial del equipo 'PICHONES FC_' en el partido 3 - 1 buitresleonados Alineación oficial del equipo 'buitresleonados' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,8 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PICHONES FC_

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 56, Felipe Ciervo va pentinar un córner cap al segon pal que Felipe Marín Marín va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): PICHONES va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 82 Cristian David Arteaga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Alejandro Olmedo del PICHONES ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Felipe Marín Marín va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Juan María González va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): PICHONES va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alberto Ayechu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Luis Costa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): PICHONES va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Danny Hartney va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Usun Biñaberria! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Felipe Marín Marín gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan María González va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santi de Blas de PICHONES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristian David Arteaga.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Cristian David Arteaga de PICHONES es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 85.

buitresleonados

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador de buitresleonados Jaume Josep Guiteras va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 37 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): buitresleonados va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Francesco Spaccamonti va quedar-se sol davant el porter Jorge Sanseverino, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Jaume Josep Guiteras va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francesco Spaccamonti de buitresleonados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.