Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yoshi's Team (1432638) - F.C.Nakistor (991814) » 726995804: T75/J4/VII

Liga 726995804 Información oficial sobre el partido 726995804 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.743 (38779)

Yoshi's Team Alineación oficial del equipo 'Yoshi's Team' en el partido 0 - 4 F.C.Nakistor Alineación oficial del equipo 'F.C.Nakistor' en el partido
0 - 1 Fabio Schipsi (24')
0 - 2 Per Svensson (30')
0 - 3 Gabriel Băbiceanu (44')
0 - 4 Per Svensson (58')
Yoshi's Team Alineación oficial del equipo 'Yoshi's Team' en el partido 0 - 4 F.C.Nakistor Alineación oficial del equipo 'F.C.Nakistor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yoshi's Team Alineación oficial del equipo 'Yoshi's Team' en el partido 0 - 1 F.C.Nakistor Alineación oficial del equipo 'F.C.Nakistor' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yoshi's Team

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Juan Zuaza de Yoshis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Artacho de Yoshis es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Enrique Juan Zuaza se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Mateo de Yoshis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C.Nakistor

Goles Goles

  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Giuseppe Guio va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Fabio Schipsi va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. F.C.Nakistor posava el marcador 0 a 1.
  • 190 Minuto 30 (Gol de falta): En Per Svensson va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-2.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Gabriel Băbiceanu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 58 (Gol de penalti): F.C.Nakistor va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Per Svensson va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Rafał Mech va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Gabriel Băbiceanu de F.C.Nakistor va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 29 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de F.C.Nakistor van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Baltazar Sutkowski va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Clemente Puyol va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Benjamin Lieberkind, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): César Leite, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. F.C.Nakistor va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Per Svensson.