Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Marsella (773785) - Real Betis EA FC (117911) » 726995697: T75/J6/VII

Liga 726995697 Información oficial sobre el partido 726995697 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.741 (38777)

Real Marsella Alineación oficial del equipo 'Real Marsella' en el partido 0 - 1 Black Watch Alineación oficial del equipo 'Black Watch' en el partido
0 - 1 Joaquín Montaner (43')
Real Marsella Alineación oficial del equipo 'Real Marsella' en el partido 0 - 1 Black Watch Alineación oficial del equipo 'Black Watch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Marsella Alineación oficial del equipo 'Real Marsella' en el partido 4 - 1 Black Watch Alineación oficial del equipo 'Black Watch' en el partido
Es un cenizo 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Marsella

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Marañón va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant David Beltrán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gayo Bruna va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Gayo Bruna va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Alberto Montalbo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Marsella se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Marsella va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Valentín Pascual la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Gayo Bruna de Marsella va intentar batre la porteria rival al minut 74 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Javier Lara Martínez va estar a punt de marcar al minut 80 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, David Caminero de Marsella va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Black Watch

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En Joaquín Montaner donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Black David Sierra Torras quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jordi Tejero l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 205 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Black va estar a punt de marcar quan Abdelhannane Rabihi va fer una passada impressionant a Fruela Armero, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.