Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chofo Zaragoza (438735) - Martina's C.F. (1580688) » 726991092: T75/J2/VII

Liga 726991092 Información oficial sobre el partido 726991092 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.659 (38695)

Real Madridss Alineación oficial del equipo 'Real Madridss' en el partido 2 - 1 MALLORCA C SUB MALLORQUIN Alineación oficial del equipo 'MALLORCA C SUB MALLORQUIN' en el partido
Rafael Garmendia (47') 1 - 0
1 - 1 Manuel Erosa (55')
Álvaro Rodríguez Roldán (78') 2 - 1
Real Madridss Alineación oficial del equipo 'Real Madridss' en el partido 2 - 1 MALLORCA C SUB MALLORQUIN Alineación oficial del equipo 'MALLORCA C SUB MALLORQUIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Madridss Alineación oficial del equipo 'Real Madridss' en el partido 3 - 1 MALLORCA C SUB MALLORQUIN Alineación oficial del equipo 'MALLORCA C SUB MALLORQUIN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madridss

Goles Goles

  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Madridss contenien la respiració mentre en Rafael Garmendia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Álvaro Rodríguez Roldán, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Madridss va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Garmendia ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Boris Minchev per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Santiago Barea va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rafael Garmendia va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a Madridss per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Martín Cortés Valiente, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Álvaro Rodríguez Roldán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

MALLORCA C SUB MALLORQUIN

Goles Goles

  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Manuel Erosa que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Mesías de MALLORQUIN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Silvio Rodríguez de MALLORQUIN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.