Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

morcillo el bellaco (486991) - Martí Futbol Club (1365707) » 726990417: T75/J2/VII

Liga 726990417 Información oficial sobre el partido 726990417 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.647 (38683)

morcillo el bellaco Alineación oficial del equipo 'morcillo el bellaco' en el partido 3 - 1 Martí Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Martí Futbol Club' en el partido
Jorge Fernández Mesa (24') 1 - 0
1 - 1 Adelino Simões (28')
Sancho Tapia Cabezón (77') 2 - 1
Sancho Tapia Cabezón (84') 3 - 1
morcillo el bellaco Alineación oficial del equipo 'morcillo el bellaco' en el partido 3 - 1 Martí Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Martí Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
morcillo el bellaco Alineación oficial del equipo 'morcillo el bellaco' en el partido 3 - 0 Martí Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Martí Futbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

morcillo el bellaco

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Alejandro Toca va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jorge Fernández Mesa, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Corria el minut 77 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sancho Tapia Cabezón, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a morcillo i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 84 minuts de joc. Mentre en Sancho Tapia Cabezón el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jaime Villarán al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Aniol Gabancho va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nobre Eduardo Sá! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Jaume Castelltort del morcillo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65, Aniol Gabancho arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): morcillo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Krystian Mina va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cándido Jiménez va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Fernández Mesa de morcillo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Fernández Mesa es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Martí Futbol Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Adelino Simões que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Axel Geeraerts va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.