Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Tiriti (487996) - Vuelve esquiando en plano (1371314) » 726987832: T75/J13/VII

Liga 726987832 Información oficial sobre el partido 726987832 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.600 (38636)

F.C. Tiriti Alineación oficial del equipo 'F.C. Tiriti' en el partido 1 - 6 Vuelve esquiando en plano Alineación oficial del equipo 'Vuelve esquiando en plano' en el partido
0 - 1 Fernando Sáenz Aragón (23')
0 - 2 Tore Brakstad (25')
Delfim José Balela (29') 1 - 2
1 - 3 Tore Brakstad (71')
1 - 4 Bernard Dambrowski (75')
1 - 5 José Albeniz (89')
1 - 6 Ramón Iruzbieta (89')
F.C. Tiriti Alineación oficial del equipo 'F.C. Tiriti' en el partido 1 - 6 Vuelve esquiando en plano Alineación oficial del equipo 'Vuelve esquiando en plano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Tiriti Alineación oficial del equipo 'F.C. Tiriti' en el partido 0 - 3 Vuelve esquiando en plano Alineación oficial del equipo 'Vuelve esquiando en plano' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Tiriti

Goles Goles

  • 102 Minuto 29 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 29 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Delfim José Balela, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Tiriti a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Delfim José Balela va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tiriti que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Tiriti van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Harry McInroy va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Vuelve esquiando en plano

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): En Fernando Sáenz Aragón donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 23 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tore Brakstad, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Tore Brakstad va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 117 Minuto 75 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Dorus Van de Wouwer, que quasi sense aire va regalar la pilota a Bernard Dambrowski de esquiando, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 4. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En José Albeniz sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 89 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 5 al marcador.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ramón Iruzbieta de esquiando l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): esquiando va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan José Albeniz va quedar-se sol davant el porter Emilio Benigni, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Bernard Dambrowski va estar a punt de posar per davant a esquiando amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emilio Benigni va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Bernard Dambrowski, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. esquiando va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Tore Brakstad es va quedar sol davant del porter, al minut 79. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Emilio Benigni va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Javier Manjarín, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.