Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Castilfalé F. C (1460441) - USMIIO FC (1332966) » 726983808: T75/J1/VII

Liga 726983808 Información oficial sobre el partido 726983808 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.529 (38565)

Real Castilfalé F. C Alineación oficial del equipo 'Real Castilfalé F. C' en el partido 5 - 0 USMIIO FC Alineación oficial del equipo 'USMIIO FC' en el partido
Raúl Faura (10') 1 - 0
周 (Zhou) 友辉 (Youhui) (16') 2 - 0
Javier Roca (26') 3 - 0
Felipe Sáinz San Miguel (70') 4 - 0
Francisco Bilbao Ubillos (78') 5 - 0
Real Castilfalé F. C Alineación oficial del equipo 'Real Castilfalé F. C' en el partido 5 - 0 USMIIO FC Alineación oficial del equipo 'USMIIO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Real Castilfalé F. C Alineación oficial del equipo 'Real Castilfalé F. C' en el partido 9 - 0 USMIIO FC Alineación oficial del equipo 'USMIIO FC' en el partido
Es un cenizo 9.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Castilfalé F. C

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Castilfalé va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Raúl Faura va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En 周 (Zhou) 友辉 (Youhui) de Castilfalé va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del USMIIO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Javier Roca la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Castilfalé es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 26.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Castilfalé va augmentar la diferència quan Felipe Sáinz San Miguel no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Castilfalé van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Francisco Bilbao Ubillos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Castilfalé va anar a parar a la dreta de l'atac on en 周 (Zhou) 友辉 (Youhui), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Solmu Taipalus per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Javier La Plaza va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Castilfalé ho intentava per la dreta per mitjà de Evgeniy Timoshenko, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Felipe Sáinz San Miguel de Castilfalé gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felipe Sáinz San Miguel.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76 en Mauro Hualde va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

USMIIO FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del USMIIO sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alberto Gorosabel, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 64 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.