Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olivar FC (1594176) - Mahoudrid CT (1337333) » 726983691: T75/J14/VII

Liga 726983691 Información oficial sobre el partido 726983691 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.526 (38562)

Olivar FC Alineación oficial del equipo 'Olivar FC' en el partido 3 - 2 Mahoudrid CT Alineación oficial del equipo 'Mahoudrid CT' en el partido
Miquèu Bragulat (24') 1 - 0
Víctor Garbalda (27') 2 - 0
2 - 1 Luis Enrique Martínez (31')
2 - 2 Pau Pablo Pérez (40')
Miquèu Bragulat (91') 3 - 2
Olivar FC Alineación oficial del equipo 'Olivar FC' en el partido 3 - 2 Mahoudrid CT Alineación oficial del equipo 'Mahoudrid CT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Olivar FC Alineación oficial del equipo 'Olivar FC' en el partido 5 - 0 Mahoudrid CT Alineación oficial del equipo 'Mahoudrid CT' en el partido
Tiene mala suerte 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olivar FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Miquèu Bragulat, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Olivar se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Olivar pel centre va donar un gran resultat: el gol de Víctor Garbalda va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 91 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 91 gràcies a la jugada de Miquèu Bragulat, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Diego Ripoll, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Olivar va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miquèu Bragulat, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Enrique Dorenga va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Olivar van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ignacio Alesanco, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Raúl Abelleira, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Mahoudrid CT

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Björn Loew va anar directament als peus de Luis Enrique Martínez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Pau Pablo Pérez va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Mahoudrid va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pablo Bastida va desviar el xut final de Ernest Planell després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mahoudrid van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pau Pablo Pérez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 205 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Crispín Delpás era fer passades de llarga distància. Al minut 39 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Luis Enrique Martínez però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.