Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xupixu (310670) - FC Animales (1458649) » 726982903: T75/J13/VII

Liga 726982903 Información oficial sobre el partido 726982903 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.512 (38548)

Xupixu Alineación oficial del equipo 'Xupixu' en el partido 0 - 1 FC Animales Alineación oficial del equipo 'FC Animales' en el partido
0 - 1 Víctor Echandi (85')
Xupixu Alineación oficial del equipo 'Xupixu' en el partido 0 - 1 FC Animales Alineación oficial del equipo 'FC Animales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xupixu Alineación oficial del equipo 'Xupixu' en el partido 0 - 2 FC Animales Alineación oficial del equipo 'FC Animales' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xupixu

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Iván Aquino va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ernesto Valenzuela Hita va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Xupixu van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Agustí Malet va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jens Linsinger va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Iván Aquino de Xupixu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ambrosio Herbello de Xupixu es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernesto Valenzuela Hita de Xupixu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Animales

Goles Goles

  • 170 Minuto 85 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Víctor Echandi al minut 85 va permetre a Animales prendre avantatge per 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 11, quan en Ramón Negro va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Leo-Pekka Lackström va marcar al minut 32 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Carles Calderó va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, un refús desafortunat de Jaume Raga, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jens Linsinger no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Animales va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jaume Raga va desviar el xut final de Alberto Olmedo Puig després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Víctor Echandi al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jens Linsinger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.