Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manchester mila (991124) - El frutero del barrio (440857) » 726982637: T75/J3/VII

Liga 726982637 Información oficial sobre el partido 726982637 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.508 (38544)

Manchester mila Alineación oficial del equipo 'Manchester mila' en el partido 2 - 2 El frutero del barrio Alineación oficial del equipo 'El frutero del barrio' en el partido
Ander Soldevilla (25') 1 - 0
1 - 1 Jordi Llavat (28')
Macías Guitiriz (42') 2 - 1
2 - 2 Ordoño Capela (73')
Manchester mila Alineación oficial del equipo 'Manchester mila' en el partido 2 - 2 El frutero del barrio Alineación oficial del equipo 'El frutero del barrio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Manchester mila Alineación oficial del equipo 'Manchester mila' en el partido 3 - 2 El frutero del barrio Alineación oficial del equipo 'El frutero del barrio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,5 % 27,4 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchester mila

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Passats 25 minuts, Ander Soldevilla, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Manchester es posava per davant!
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Manchester s'avançava al marcador al minut 42, després d'un rebot que va caçar en Macías Guitiriz per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jesús Ignacio Roa va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Rui Madriñán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Ander Soldevilla va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesús Ignacio Roa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Ignacio Roa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antonio Valcarcel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Macías Guitiriz de Manchester es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Vallina de Manchester es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Macías Guitiriz va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

El frutero del barrio

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Ordoño Capela va acabar en una passada genial cap al jugador de frutero Jordi Llavat, que va marcar el 1 - 1.
  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 73 minuts de joc, Ordoño Capela, corrent com un esperitat, superà primer Albert Agramont per velocitat, i després el porter posant el 2 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de frutero va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Abdelqouddous Hafdi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Valentín Barroso al minut 47 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.