Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VamosXavi (1418385) - Monreal F.C. (1455327) » 726981034: T75/J8/VII

Liga 726981034 Información oficial sobre el partido 726981034 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.479 (38515)

VamosXavi Alineación oficial del equipo 'VamosXavi' en el partido 2 - 2 Monreal F.C. Alineación oficial del equipo 'Monreal F.C.' en el partido
Josep Joan Devall (3') 1 - 0
Rómulo Martínez (34') 2 - 0
2 - 1 Hosny Alaa Eddin (77')
2 - 2 Pedro Medina (83')
VamosXavi Alineación oficial del equipo 'VamosXavi' en el partido 2 - 2 Monreal F.C. Alineación oficial del equipo 'Monreal F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VamosXavi Alineación oficial del equipo 'VamosXavi' en el partido 3 - 0 Monreal F.C. Alineación oficial del equipo 'Monreal F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VamosXavi

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador Josep Joan Devall de VamosXavi, després de 3 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): VamosXavi va aconseguir el 2 - 0 quan Rómulo Martínez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): El VamosXavi ho intentava per la dreta per mitjà de Rómulo Martínez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Miguel Benedit, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Miguel Benedit gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Petronilo Andicoberry va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Morenas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a VamosXavi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguel Benedit, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): VamosXavi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 88 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ivan Floresví ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Monreal F.C.

Goles Goles

  • 150 Minuto 77 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Hosny Alaa Eddin va reduir les distàncies per al Monreal amb un bon llançament de falta al minut 77. 2 a 1 quedava al marcador.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Pedro Medina que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alberto Cuerla va entorpir al marcador d'en Miguel Ángel Cano per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Yaroslav Alyabin va rebre molts aplaudiments. Al minut 69 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 209 Minuto 86 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Manuel Ponce? Un error clamorós seu va donar a Josep Joan Devall una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.