Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gold Phoenix (440913) - LOS ROMARIOS FC (490666) » 726980620: T75/J2/VII

Liga 726980620 Información oficial sobre el partido 726980620 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.472 (38508)

Gold Phoenix Alineación oficial del equipo 'Gold Phoenix' en el partido 1 - 1 LOS ROMARIOS FC Alineación oficial del equipo 'LOS ROMARIOS FC' en el partido
0 - 1 Emilio Amorocho (27')
Anselmo De Launet (72') 1 - 1
Gold Phoenix Alineación oficial del equipo 'Gold Phoenix' en el partido 1 - 1 LOS ROMARIOS FC Alineación oficial del equipo 'LOS ROMARIOS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gold Phoenix Alineación oficial del equipo 'Gold Phoenix' en el partido 3 - 0 LOS ROMARIOS FC Alineación oficial del equipo 'LOS ROMARIOS FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gold Phoenix

Goles Goles

  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 72, Anselmo De Launet de Phoenix empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Phoenix per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Julián Doñamaría, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Phoenix enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Héctor Morera va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Phoenix Anselmo De Launet quasi va assolir l'empat al minut 59 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): Gustaf Ruckes quasi dona a Phoenix l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Phoenix a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cristinel Circo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Mon Vanderhoydonck va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Phoenix se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

LOS ROMARIOS FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): Quan passaven 27 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del ROMARIOS. En Emilio Amorocho va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, Martí Montferrer de ROMARIOS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mario Tata.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lluís Vilapinyó es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.