Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

No chuteis fuerte (1456787) - San Cristóbal City (799063) » 726978774: T75/J3/VII

Liga 726978774 Información oficial sobre el partido 726978774 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.439 (38475)

No chuteis fuerte Alineación oficial del equipo 'No chuteis fuerte' en el partido 2 - 4 San Cristóbal City Alineación oficial del equipo 'San Cristóbal City' en el partido
Idafe Angulo (25') 1 - 0
1 - 1 Eita Arana (31')
Idafe Angulo (34') 2 - 1
2 - 2 Eita Arana (55')
2 - 3 Juan Teruel (58')
2 - 4 Antonio Flórez (62')
No chuteis fuerte Alineación oficial del equipo 'No chuteis fuerte' en el partido 2 - 4 San Cristóbal City Alineación oficial del equipo 'San Cristóbal City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
No chuteis fuerte Alineación oficial del equipo 'No chuteis fuerte' en el partido 2 - 1 San Cristóbal City Alineación oficial del equipo 'San Cristóbal City' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No chuteis fuerte

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 25, en Raúl Galdón del chuteis va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Idafe Angulo que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 34 gràcies a la jugada de Idafe Angulo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): chuteis va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Raúl Galdón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Idafe Angulo va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Raül Padreny va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Valentín Haitze, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Raül Padreny al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dailos Martín va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Dailos Martín gairebé va marcar per a chuteis des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): chuteis va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francisco Ganca en un 1 contra 1 amb el porter Raül Padreny, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Dailos Martín va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 64 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al 70, Carles Campàs hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Raül Padreny. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): chuteis va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Francisco Ganca va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Raül Padreny va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dailos Martín de chuteis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Galdón de chuteis es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Valentín Haitze de chuteis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

San Cristóbal City

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Eita Arana que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cristóbal eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 55, Eita Arana va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Dani Tolsau va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cristóbal, Juan Teruel, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 62, Cristóbal va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Antonio Flórez.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maximiliano Abreu de Cristóbal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Flórez de Cristóbal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.