Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

North Face FC (1433066) - SC RACING SANTANDER CE (1418387) » 726978613: T75/J5/VII

Liga 726978613 Información oficial sobre el partido 726978613 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.436 (38472)

Tomelloso FC Alineación oficial del equipo 'Tomelloso FC' en el partido 4 - 1 SC RACING SANTANDER CE Alineación oficial del equipo 'SC RACING SANTANDER CE' en el partido
Javier Chirino (31') 1 - 0
Xesc Vallvé (35') 2 - 0
2 - 1 Alfredo Fáix (53')
José Estoles (74') 3 - 1
Huc Llopis (77') 4 - 1
Tomelloso FC Alineación oficial del equipo 'Tomelloso FC' en el partido 4 - 1 SC RACING SANTANDER CE Alineación oficial del equipo 'SC RACING SANTANDER CE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Tomelloso FC Alineación oficial del equipo 'Tomelloso FC' en el partido 6 - 1 SC RACING SANTANDER CE Alineación oficial del equipo 'SC RACING SANTANDER CE' en el partido
Tiene mala suerte 6.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tomelloso FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Tomelloso s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Javier Chirino per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Xesc Vallvé va augmentar l'avantatge de Tomelloso a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Tomelloso va trobar una esquerda a la defensa rival quan en José Estoles va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Huc Llopis de Tomelloso va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Amb 2 minuts disputats, Jordi Pidamunt gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Álvaro Naranjo va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tomelloso van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Roman Scheifele, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

SC RACING SANTANDER CE

Goles Goles

  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Sacarino Cousido va anar directament als peus de Alfredo Fáix que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sacarino Cousido va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Alberto Rueda La Fuente va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): SANTANDER va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Alfredo Fáix va quedar-se sol davant el porter Paco Zamarromalo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Alberto Rueda La Fuente quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Pedro Fernández Anleo va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Paco Zamarromalo.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Salvador Retegui quasi aconsegueix empatar per SANTANDER al minut 56, però Paco Zamarromalo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.