Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Undumedian (1420135) - Sesambauern (1339732) » 726975739: T75/J14/VII

Liga 726975739 Información oficial sobre el partido 726975739 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.384 (38420)

Undumedian Alineación oficial del equipo 'Undumedian' en el partido 2 - 1 Sesambauern Alineación oficial del equipo 'Sesambauern' en el partido
Wilhelm Salomon (2') 1 - 0
1 - 1 Frano Juranić (24')
Luis Leandro Salces (40') 2 - 1
Undumedian Alineación oficial del equipo 'Undumedian' en el partido 2 - 1 Sesambauern Alineación oficial del equipo 'Sesambauern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Undumedian Alineación oficial del equipo 'Undumedian' en el partido 0 - 1 Sesambauern Alineación oficial del equipo 'Sesambauern' en el partido
Tiene suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Undumedian

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Antonio David Arizmendi arribés a peus de Wilhelm Salomon, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Undumedian el 1 - 0.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Undumedian va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Eldar Đurdan, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Luis Leandro Salces que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 8 (Ocasión de penalti): En Marcos Corroza va llançar un penal al minut 8. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Undumedian van sortir al contraatac al minut 27, però Antonio David Arizmendi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Undumedian va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Łukasz Bałabuch, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Undumedian van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Łukasz Bałabuch no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Łukasz Bałabuch de Undumedian la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sesambauern

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Frano Juranić que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Angel Ugrinov va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sesambauern van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ghasem Chekad, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Angel Ugrinov.