Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Veteranos F.C (1457941) - ooppe sad (439376) » 726975305: T75/J4/VII

Liga 726975305 Información oficial sobre el partido 726975305 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.377 (38413)

C.F San Agustín Del Guadalix Alineación oficial del equipo 'C.F San Agustín Del Guadalix' en el partido 0 - 1 CD L'Horta Alineación oficial del equipo 'CD L'Horta' en el partido
0 - 1 Rafael Blanquer (81')
C.F San Agustín Del Guadalix Alineación oficial del equipo 'C.F San Agustín Del Guadalix' en el partido 0 - 1 CD L'Horta Alineación oficial del equipo 'CD L'Horta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F San Agustín Del Guadalix Alineación oficial del equipo 'C.F San Agustín Del Guadalix' en el partido 2 - 0 CD L'Horta Alineación oficial del equipo 'CD L'Horta' en el partido
Tiene mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F San Agustín Del Guadalix

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Guadalix va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Merv Houston va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Plaza Sánchez.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Al minut 30, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Amb 31 minuts disputats, Christos Suárez gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però José Plaza Sánchez va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Merv Houston va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 69 per blocar una centrada d'en Francisco Erarrizaga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Guadalix.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Guadalix per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 79, quan Fortià Archs va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fortià Archs de Guadalix amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Gordoa de Guadalix va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santi Villars.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Jiménez Umbral de Guadalix es va guanyar la targeta groga merescudament.

CD L'Horta

Goles Goles

  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de L'Horta eren letals, i Rafael Blanquer va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): L'Horta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Moncho Alarcón va desviar el xut final de Jesús Alberto Retegui després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Jordi Banús, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jordi Banús. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Joan Amat de L'Horta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.