Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealMadridForever (48697) - Salines Development FC (1339799) » 726969902: T75/J10/VII

Liga 726969902 Información oficial sobre el partido 726969902 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.280 (38316)

RealMadridForever Alineación oficial del equipo 'RealMadridForever' en el partido 2 - 2 Salines Development FC Alineación oficial del equipo 'Salines Development FC' en el partido
Miguel Fernández Santillana (19') 1 - 0
1 - 1 Javier Pinto (80')
Javier Garaita (89') 2 - 1
2 - 2 Jordi Albardaner (89')
RealMadridForever Alineación oficial del equipo 'RealMadridForever' en el partido 2 - 2 Salines Development FC Alineación oficial del equipo 'Salines Development FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RealMadridForever Alineación oficial del equipo 'RealMadridForever' en el partido 3 - 2 Salines Development FC Alineación oficial del equipo 'Salines Development FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,0 % 23,4 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RealMadridForever

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): RealMadridForever prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Miguel Fernández Santillana va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Javier Garaita de RealMadridForever aconseguir un gol al minut 89 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Alberto Martínez Blanco arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): RealMadridForever va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan César Gallardo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lábaro Davalillos.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Sánchez Patierna del RealMadridForever ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En César Gallardo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): César Gallardo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Lábaro Davalillos va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, César Gallardo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lábaro Davalillos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Salines Development FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Als 80 minuts de partit, Javier Pinto de Salines va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): En Jordi Albardaner va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Jordi Albardaner va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jordi Albardaner quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Salines creava perill des de la dreta al minut 89, però en Francisco José Ros, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Jordi Albardaner desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Albardaner.