Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Poblenou (1417702) - Club Sevilla (995896) » 726969547: T75/J5/VII

Liga 726969547 Información oficial sobre el partido 726969547 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.274 (38310)

Atlètic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atlètic Poblenou' en el partido 3 - 2 Club Sevilla Alineación oficial del equipo 'Club Sevilla' en el partido
0 - 1 Alejandro Morlanes (2')
Alessandro Brescia (48') 1 - 1
Álvaro Casadeval (84') 2 - 1
Álvaro Casadeval (85') 3 - 1
3 - 2 Dimitrije Ðuričić (88')
Atlètic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atlètic Poblenou' en el partido 3 - 2 Club Sevilla Alineación oficial del equipo 'Club Sevilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atlètic Poblenou' en el partido 2 - 1 Club Sevilla Alineación oficial del equipo 'Club Sevilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Poblenou

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Victor-Andrei Petria va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Poblenou, Alessandro Brescia, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Álvaro Casadeval va donar a Poblenou un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 115 Minuto 85 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Álvaro Casadeval era molt més ràpid que el defensa Kuncho Ibarrondo. Al minut 85, el jugador de Poblenou va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Alessandro Brescia va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 6, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Abdelraliq El-Amraoui va estar a punt de marcar al minut 13 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Poblenou a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alessandro Brescia va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Álvaro Casadeval del Poblenou ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Poblenou va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alessandro Brescia va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zvonko Vilenica va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Iker Illarregui va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Luka Miklavž de Poblenou gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Club Sevilla

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alejandro Morlanes es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 88 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Dimitrije Ðuričić.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Sevilla quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Matias Burruchaga va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sevilla que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dimitrije Ðuričić, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matias Burruchaga de Sevilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.