Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sinacas F. C. (1332300) - Saladillo de Estepona (798838) » 726969433: T75/J6/VII

Liga 726969433 Información oficial sobre el partido 726969433 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.272 (38308)

Sinacas F. C. Alineación oficial del equipo 'Sinacas F. C.' en el partido 0 - 2 Saladillo de Estepona Alineación oficial del equipo 'Saladillo de Estepona' en el partido
0 - 1 Daniele Panara (59')
0 - 2 Alejandro Oviedo (83')
Sinacas F. C. Alineación oficial del equipo 'Sinacas F. C.' en el partido 0 - 2 Saladillo de Estepona Alineación oficial del equipo 'Saladillo de Estepona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sinacas F. C. Alineación oficial del equipo 'Sinacas F. C.' en el partido 1 - 1 Saladillo de Estepona Alineación oficial del equipo 'Saladillo de Estepona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,8 % 0,9 % 87,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sinacas F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Fabian Lepategi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sinacas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sinacas, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Balbino Nieto va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Sinacas va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Delmiro Foraster va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Sinacas van sortir al contraatac amb encert al minut 72, però David Sarriá no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Rafael Milán va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en Balbino Nieto va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Saladillo de Estepona

Goles Goles

  • 170 Minuto 59 (Gol de falta): Al minut 59, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Daniele Panara posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Alejandro Oviedo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hugh Feed que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Hugh Feed, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 39 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): Mario Dalbi va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Daniele Panara que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 209 Minuto 87 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Hugh Feed? Un error clamorós seu va donar a Bartomeu Basachs una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Pyae Ko Tun de Saladillo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sven Freundorfer de Saladillo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.