Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hondarribi Titans (1430868) - flacdowm (795860) » 726969407: T75/J13/VII

Liga 726969407 Información oficial sobre el partido 726969407 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.271 (38307)

Unió esportiva Kerol Alineación oficial del equipo 'Unió esportiva Kerol' en el partido 0 - 3 flacdowm Alineación oficial del equipo 'flacdowm' en el partido
0 - 1 Paco Valcarcel (23')
0 - 2 Abderrafi Fillali (25')
0 - 3 Bruno Alanis (40')
Unió esportiva Kerol Alineación oficial del equipo 'Unió esportiva Kerol' en el partido 0 - 3 flacdowm Alineación oficial del equipo 'flacdowm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Unió esportiva Kerol Alineación oficial del equipo 'Unió esportiva Kerol' en el partido 0 - 5 flacdowm Alineación oficial del equipo 'flacdowm' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unió esportiva Kerol

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Rubén Quintero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Soriano de esportiva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Quintero de esportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

flacdowm

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Paco Valcarcel que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a flacdowm.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del esportiva. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Abderrafi Fillali la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del flacdowm es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 25.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Bruno Alanis de flacdowm va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Sidre Piñoi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Josué Cepeda no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): flacdowm van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de Jesús Espantoro des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en 方 (Fong) 項青 (Xiangqing) va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Paco Valcarcel quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sidre Piñoi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Gery Mertens va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 65, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Bruno Alanis es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.