Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Gava (795396) - At. Malacitano (1367672) » 726969300: T75/J14/VII

Liga 726969300 Información oficial sobre el partido 726969300 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.269 (38305)

C.F. Gava Alineación oficial del equipo 'C.F. Gava' en el partido 3 - 0 At. Malacitano Alineación oficial del equipo 'At. Malacitano' en el partido
Elmo Aps (21') 1 - 0
Theara Ngov (28') 2 - 0
Theara Ngov (73') 3 - 0
C.F. Gava Alineación oficial del equipo 'C.F. Gava' en el partido 3 - 0 At. Malacitano Alineación oficial del equipo 'At. Malacitano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Gava Alineación oficial del equipo 'C.F. Gava' en el partido 0 - 1 At. Malacitano Alineación oficial del equipo 'At. Malacitano' en el partido
Tiene bastante suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,8 % 3,3 % 78,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Gava

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Elmo Aps de Gava va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 28 (Gol de penalti): Als 28 minuts de joc, els nois de Gava van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Theara Ngov augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 136 Minuto 73 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Eugenio Sotés es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Theara Ngov per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 73 passava a ser 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Gava va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Theara Ngov va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gava va anar a parar a la dreta de l'atac on en Raúl Noboa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Elmo Aps de Gava va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dimitar Genov de Gava va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Dimitar Genov va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Justino Hoefken de Gava es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

At. Malacitano

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Luis Siruela va fer al minut 47 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Javier Soto Mediero, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): Anen Espartza quasi marca en una jugada assajada de córner que Eugenio de Dios havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Javier Soto Mediero de Malacitano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Mansilla de Malacitano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.