Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paiporta C.F (795288) - Athletic SantSa (1417081) » 726967403: T75/J2/VII

Liga 726967403 Información oficial sobre el partido 726967403 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.236 (38272)

OVIEDIN PVUEGP CD Alineación oficial del equipo 'OVIEDIN PVUEGP CD' en el partido 3 - 2 anarkofacha Alineación oficial del equipo 'anarkofacha' en el partido
Santiago Iglesias (5') 1 - 0
1 - 1 Youssef Mokadem (6')
Daniel Payán (32') 2 - 1
Samuel López Ruiz (37') 3 - 1
3 - 2 Silvestre Bosc (69')
OVIEDIN PVUEGP CD Alineación oficial del equipo 'OVIEDIN PVUEGP CD' en el partido 3 - 2 anarkofacha Alineación oficial del equipo 'anarkofacha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
OVIEDIN PVUEGP CD Alineación oficial del equipo 'OVIEDIN PVUEGP CD' en el partido 3 - 1 anarkofacha Alineación oficial del equipo 'anarkofacha' en el partido
Tiene un resultado normal 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OVIEDIN PVUEGP CD

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Santiago Iglesias va donar a OVIEDIN un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Daniel Payán de OVIEDIN aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Samuel López Ruiz va incrementar l'avantatge de OVIEDIN amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del OVIEDIN van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Javier Ángel Antoriano, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Marc Amorós gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manel Mazo Calvo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33, Manuel Bande de OVIEDIN va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Amorós de OVIEDIN es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

anarkofacha

Goles Goles

  • 161 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 en Youssef Mokadem va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): anarkofacha van mostrar una bona compenetració quan al minut 69 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Silvestre Bosc va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 55 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Sebastián Vid amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 260 Minuto 72 (Ocasión de falta): El jugador visitant Youssef Mokadem va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 72 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 289 Minuto 75 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sebastián Vid va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Zakarias Berri el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.