Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kelienev FC (310108) - At.Malagueño (122653) » 72696598: T17/J1/VI

Liga 72696598 Información oficial sobre el partido 72696598 en Hattrick

29.04.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VI.251 (14569)

Canarias Powa Alineación oficial del equipo 'Canarias Powa' en el partido 3 - 1 St Vincent's Mosqueteros Alineación oficial del equipo 'St Vincent's Mosqueteros' en el partido
Lucian Utã (34') 1 - 0
Mads Lilhauge (53') 2 - 0
Mads Lilhauge (61') 3 - 0
3 - 1 Vladimir Samuki? (63')
Canarias Powa Alineación oficial del equipo 'Canarias Powa' en el partido 3 - 1 St Vincent's Mosqueteros Alineación oficial del equipo 'St Vincent's Mosqueteros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Canarias Powa Alineación oficial del equipo 'Canarias Powa' en el partido 5 - 0 St Vincent's Mosqueteros Alineación oficial del equipo 'St Vincent's Mosqueteros' en el partido
Tiene mala suerte 4.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canarias Powa

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, Lucian Utã, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Canarias es posava per davant!
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Canarias a 2 - 0. Mads Lilhauge va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Mads Lilhauge de Canarias va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Mads Lilhauge va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Canarias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Canarias per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mads Lilhauge, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a Canarias per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per George Serbãnescu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Restu Aziz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Canarias Jerry Madden quasi marca al minut 74 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ruben Ferrão l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Ruben Ferrão gairebé va marcar per a Canarias des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Guida, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): Jerry Madden va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Canarias es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

St Vincent's Mosqueteros

Goles Goles

  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Oriol Sebastián la va convertir en gol amb un remat de cap en Vladimir Samukić tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 63 el marcador es va actualitzar: 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Rembrandt Lenferink de Mosqueteros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joseph Weber de Mosqueteros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adri van der Toorn es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.