Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Royal Ghetto FC (440842) - Vagabundos del espacio (1589424) » 726965718: T75/J1/VII

Liga 726965718 Información oficial sobre el partido 726965718 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.206 (38242)

Rancho Club Alineación oficial del equipo 'Rancho Club' en el partido 0 - 2 Vagabundos del espacio Alineación oficial del equipo 'Vagabundos del espacio' en el partido
0 - 1 Alvino Ussía (24')
0 - 2 Gotzon Basoko (34')
Rancho Club Alineación oficial del equipo 'Rancho Club' en el partido 0 - 2 Vagabundos del espacio Alineación oficial del equipo 'Vagabundos del espacio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rancho Club Alineación oficial del equipo 'Rancho Club' en el partido 0 - 2 Vagabundos del espacio Alineación oficial del equipo 'Vagabundos del espacio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rancho Club

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rancho, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Enrique Rodríguez Majo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Bigila Baldan hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Zuhain Bizkardo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rancho va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alejandro Vozmediano, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Alejandro Vozmediano de Rancho va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Seran Barbacana de Rancho amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Vagabundos del espacio

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Vagabundos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 24. Alvino Ussía va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Passaven 34 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Gotzon Basoko va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Gotzon Basoko, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 11 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Paco Urtiaga va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 59, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Piotr Skrzeczyna, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Vagabundos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Paco Urtiaga al minut 82, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.